Scroll Top

Haal de Chat GPT basistraining in huis

Binnen de regionale omroepen staan we voor de uitdaging hoogwaardige inhoud te produceren en tegelijkertijd efficiënter te werken om de steeds veranderende behoeften van het publiek te blijven vervullen. In dit tijdperk van technologische vooruitgang biedt kunstmatige intelligentie (AI) een waardevolle kans de productiviteit te verhogen en de werkprocessen te optimaliseren. Daarom introduceren we de AI (o.a. ChatGPT) training, een praktische training die je helpt de voordelen van AI te benutten. Deze training is vooral bedoeld voor collega’s die willen kennismaken met deze techniek en de basisvaardigheden willen opdoen.

Wat leer je tijdens de training?
Tijdens deze intensieve 3,5 tot 4 uur durende training met o.a. ChatGPT krijg je de kans ervaring op te doen en te begrijpen hoe AI ook in jouw dagelijkse werkzaamheden kan worden geïntegreerd.

De training omvat:
1. Introductie tot AI en ChatGPT: Een overzicht van wat AI is en hoe ChatGPT werkt. Hier ga je begrijpen hoe natuurlijke taalverwerking en machine learning, AI mogelijk maken.

2. Toepassingsgebieden van AI in omroepen: We bespreken specifieke toepassingen van AI in de omroepsector, zoals automatische tekstgeneratie, spraakherkenning, analyses maken en meer.

3. Hands-on praktijk: Je gaat zelf aan de slag gaan met praktische oefeningen om te begrijpen hoe je AI-tools kunt gebruiken om inhoud te genereren, workflows te automatiseren en gegevens te analyseren.

4. Efficiëntie en tijdbesparing: We gaan dieper in op hoe AI-processen je werkproces kunnen versnellen en efficiëntie kunnen verbeteren, waardoor je met minder inspanning meer kunt doen.

Na deze training ken je de basisvaardigheden en weet je hoe je deze op eenvoudige wijze dagelijks kunt inzetten. Voor deze training hoef je niet op een redactie te werken, want ook andere werkprocessen hebben baat bij de inzet van AI. Voor wie de argwaan overboord durft te zetten, gaat een wereld open.

Deze training kan ook bij jouw omroep incompany worden georganiseerd.

Mocht je één van deze trainingen in huis willen halen, haal dan 10-12 collega’s bij elkaar, reserveer een zaaltje en stuur een e-mail naar Mario van Santen via mvansanten@stichtingrpo.nl. Hij zorgt er dan voor dat de trainer ook bij jouw omroep langskomt. En mocht één van deze data je niet passen, trek dan ook gewoon even aan de bel. Er valt dan vast wel iets te regelen.

Mocht je willen meedoen aan deze training, maar niet voldoende collega’s kunnen motiveren, dan is dat natuurlijk geen ramp. Geef je dan gewoon op via de knop rechts. Er wordt dan snel contact met je opgenomen en zorgen we ervoor dat je kunt aanschuiven bij een van de trainingen die we organiseren.

Datum

18 sep 2024

Tijd

09:30 - 12:30

More Info

Read More

Locatie

Nader te bepalen

Organisator

RegioStation
Read More

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.