Workshop: Meten is weten en geeft inzicht in je platformbezoek

Hoe krijg je inzicht in de effectiviteit van de verschillende online platforms? In deze workshop krijg je uitgelegd hoe je het bereik meet van je website en de platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram én hoe je deze gegevens vertaalt naar een goede Strategie.

Want ‘Meten is weten’!

Maar wil je ook weten wat je kunt meten en met welke tools dat het handigst doet? Wat er wél mag en wat niet qua AVG, en hoe de nieuwe Google Analytics werkt? Dan moet je hier bij zijn, want het komt in deze workshop allemaal aan bod.

In slechts 1 dagdeel wordt je bijgepraat door Martin Koekenberg. Hij is een pionier op het gebied van digitale communicatie en heeft met veel verschillende omroepen samengewerkt, zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau. In deze workshop is beperkt plek. Zorg dat je vooraan in de rij staat.

Datum

15 feb 2023

Tijd

09:30 - 12:30

More Info

Read More

Locatie

2 of the Guys
Naarderweg 16, Hilversum

Organisator

RegioStation
Read More

Comments (2)

Dag,

Ik wil namens RTV Utrecht graag deelnemen aan deze workshop. Als verslaggever/redacteur sociale media ben ik dagelijks bezig met hoe we ons bereik op platformen als Instagram, FB en YT kunnen meten. Graag zou ik hier meer handvatten bij krijgen middels deze workshop.

Groet,
Carmen

Hallo Carmen,

Hartelijk dank voor je aanmelding en leuk dat je meedoet!
Ik heb je naam genoteerd en zorg ervoor dat je in aanloop naar deze training aanvullende informatie van me ontvang.

Hartelijke groeten,
Mario van Santen
Coördinator Opleidingen

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.