Wat kun je nog meer met Google?

Google is als zoekmachine niet meer weg te denken uit ons journalistieke werk. Vaak is het zelfs je startpagina en als dat niet zo is, beginnen de meeste zoekopdrachten naar bronnen of nieuws op de pagina van de zes gekleurde letters. “Keep it simpel!” wordt gezegd. Googlelen is inmiddels een werkwoord geworden en als je collega iets wil weten, vraag je bijna automatisch: “Heb je al gegoogled?” Maar veel verder dan een eenvoudige vraag of soms net één stap specifieker kom je niet. En dat is jammer. Want met Google kun je veel en veel meer.

Daarom komt Google-teaching fellow Mia Sahl vanuit Zweden naar Nederland, om je verder te helpen. Zij is door Google aangesteld juist om journalisten te helpen dieper te spitten dan die ene laag. Als teaching fellow met journalistieke achtergrond is zij gespecialiseerd in het online zoeken. Zij weet als geen ander de vele hulpprogramma’s die Google heeft, te vinden en toe te passen voor haar dagelijkse werk.

Als jij dus meer online wilt kunnen vinden, wordt dan ook een Google-specialist door deze inspirerende dag met Mia Sahl bij te wonen. Na deze bijeenkomst hoef je dus nooit meer vertwijfeld op te geven met zoeken en haal je met je verkregen informatie ongetwijfeld de mooiste verhalen naar boven.

Datum

31 jan 2023
Expired!

Tijd

09:30 - 17:00

More Info

Meld je aan

Locatie

M-Media gebouw
's-Gravelandseweg 80, Hilversum

Organisator

RegioStation
Meld je aan