Nieuw op de redactie? Leer je kwaliteiten optimaal in te zetten

Radio- en televisieprogramma’s, websites en social media content worden allemaal gemaakt door redacteuren.  Van wie jij er één bent. Elke dag moet je presteren. Hoe kun je zo optimaal mogelijk gebruik maken van je eigen specifieke kwaliteiten? Hoe zorg je ervoor dat je onder druk toch creatief kunt blijven en het niet omslaat in stress. Hoe komen je kwaliteiten, vaardigheden en kennis het beste naar voren in alle hectiek?
In deze training breng je je persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten in kaart en ga je ontdekken hoe je deze optimaal kunt inzetten.

Coaching in teamverband

In dit coachtraject ga je als individuele redacteur in een groep tot zes personen samen aan de slag gaan. Zo leer je van en met elkaar om je persoonlijke doelen helder te krijgen en te realiseren. Tijdens deze coachdag ga je op zoek naar drijfveren, weerbaarheid en manieren om te groeien in het werk op de redactie. Aan de hand van een vooraf geformuleerde coachvraag, het doen van oefeningen en het delen van inzichten kom je dan tot nieuwe inzichten; wie ben ik, wat kan ik, wat voeg ik toe aan het team en wat maakt mij uniek?

Het traject bestaat uit één hele dag coaching en een dagdeel waarin gekeken wordt hoe de kwaliteiten daarna in het werk ingezet zijn.

Deze training wordt verzorgd door twee zeer ervaren journalisten: Hans van Dijk en Bas Gemmink die allebei al tientallen jaren werken op verschillende redacties bij de publieke omroep. Hans bij onderzoeksredacties als Zembla en Pointer en Bas op de nieuwsredactie van de NOS. Beiden zijn goed opgeleide, ervaren coaches en aangesloten bij beroepsorganisatie NOBCO.

Datum

06 feb 2023

Tijd

09:30 - 17:00

More Info

Read More

Locatie

2 of the Guys
Naarderweg 16, Hilversum

Organisator

RegioStation
Read More

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.