Inpiratiesessie: vergroot je bereik op LinkedIn

Wist jij dat LinkedIn een eigen nieuwsredactie heeft? Die elke dag de beste nieuwsverhalen eruit licht? Kansen dus om het nieuws van jouw regionale omroep op dit platform viraal te laten gaan! Maar hoe pak je dat aan? Om dat te weten te komen is speciaal voor jou deze inspiratiesessie georganiseerd door Hermina de Vries van Omroep Gelderland en Charlie van Zuilekom van Omroep West.

Voor deze sessie beantwoordt Liza Jansen van LinkedIn Nieuws al jouw vragen. Dat doet ze via Teams, maar omdat het ook best leuk mag zijn,  ben je van harte uitgenodigd om op 22 februari om 19.00 uur bij Omroep Gelderland in Arnhem te zijn, kennis te maken en pizza te eten. Je kunt dan ook meteen onderling wat ervaringen uitwisselen. Om 20.00 uur start dan de presentatie van Liza via Teams.

Als je wilt meedoen, geef je dan op via de knop hiernaast. Als je je opgeeft gaan we er vanuit dat je in Arnhem aanwezig bent. Als je wel alles wilt weten, maar Arnhem net iets te ver vindt of geen pizza lust, stuur dan even een mail naar Mario van Santen bij de RPO. Hij zal er dan voor zorgen dat je tzt de link voor de Teams-vergadering ontvangt. Zijn mailadres is: mvansanten@stichtingrpo.nl

Datum

22 feb 2023

Tijd

19:00 - 22:00

More Info

Read More

Locatie

Omroep Gelderland
Rosendaalseweg 704, Arnhem

Organisator

RegioStation
Read More

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.