Scroll Top

Camjo voor gevorderden (24 september)

Ontketen het volledige potentieel van jouw camera.

Als camjoer van het eerste uur is de camera geen geheim meer voor je. Je weet feilloos de juiste instellingen voor elk item te vinden en je draait je item op routine. Voor de onderwerpen die je maakt is het noodzakelijk dat je snel en efficiënt draait en onnodige fouten zoveel mogelijk vermijdt. Logisch, want je tijd is kostbaar.

Maar wees eerlijk; gaat het draaien van videoverhaal eigenlijk niet iets teveel op de automatische piloot en zien je items er daardoor eigenlijk niet een beetje ‘standaard’ uit? Als camjo is er altijd ruimte voor groei en het streven naar perfectie. Dus wil jij eens loskomen van je routine en je extra verdiepen in de technische mogelijkheden van je camera? Wil je jezelf weer eens een oppepper geven en leren hoe je mooiere shots maakt? Dan is deze training voor jou!

Wat ga je doen?

In deze praktijkgerichte training worden je bestaande vaardigheden verfijnd en naar een hoger niveau getild. De meeste camjo’s benutten slechts een deel van de technische mogelijkheden op hun camera. Ontdek in deze training slimme handgrepen die je helpen de praktijkproblemen waar je nu tegenop loopt op te lossen. Verleg je grenzen met nieuwe draaivormen en verdiep je in technieken voor het vastleggen van creatieve beautyshots.

Leer hoe je 100% van de mogelijkheden op je camera benut, want waarom zou je genoegen nemen met 70%? Na deze training ga je met nieuw enthousiasme op pad en zul je merken dat je je eigen grenzen weer een flink stuk hebt opgerekt, waardoor je nóg mooiere items maakt.

Datum

24 sep 2024

Tijd

09:30 - 16:30

More Info

Read More

Locatie

Nader te bepalen

Organisator

RegioStation
Read More

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.